Vacature: Content Creator

Denk jij in stories, droom jij in reels? Voel jij je helemaal thuis in het digitale landschap en ben je klaar voor de volgende stap in je carrière? Ga dan als Content Creator aan de slag bij Instawall!

Bekijk de vacature

Stage: Marketing & Communicatie

Wil jij straks je werk maken van online marketing? Ben je creatief en communicatief sterk en vind je het leuk om bij een jong bedrijf ervaring op te doen? Bij Instawall zijn we op zoek naar zelfstandige en enthousiaste marketing communicatiestagiair(e)s. Kom stage lopen bij Instawall! Wil je alvast een beeld van wat wij doen, kijk dan op onze Instagram pagina.

Bekijk de vacature

Stage: Content Creatie

Content creator, creative content expert of allround designer. Hoe je deze stage wilt noemen maakt ons niet uit, zolang je ons maar verrast met je ideeën! Wij hebben namelijk plek voor een creatieve, enthousiaste stagiair(e) vanaf januari 2022. Kom werken bij Instawall! Wil je alvast een beeld hebben van wat wij doen, kijk dan op onze Instagram pagina.

Bekijk de vacature

Open sollicitatie

Denk jij dat je op creatief en/of organisatorisch vlak een perfecte toevoeging zou kunnen zijn voor ons team? Dan zijn we natuurlijk benieuwd naar jou! Je kunt een open sollicitatie met cv en motivatie sturen naar hello@instawall.nl