Talk about your brand

Share information about your brand with your customers. Describe a product, make announcements, or welcome customers to your store.

Button label

Fotoblok | Instawall | Houten fotohouder

Met een Instawall foto blokje kun je jouw favoriete foto eenvoudig neerzetten op een kast, vensterbank, of bijvoorbeeld een plank in jouw keuken of woonkamer. Of maak je werkplek persoonlijk, met jouw favoriete herinnering als afdruk op je bureau! Eenvoudig te maken en  super makkelijk in gebruik. 

Geen gaten in de muur!
Je hoeft jouw foto namelijk niet op te hangen en je kunt daardoor het fotoblok makkelijk verplaatsen. Zo verlies je favoriete foto’s nooit uit het oog. Het blokje is gemaakt van de mooiste kwaliteit esdoornhout en heeft een tijdloze uitstraling, waardoor alle aandacht naar de foto gaat! 

Fotocadeau
Een houten fotohouder is niet alleen leuk om zelf in huis te hebben, maar ook om cadeau te geven. Print jouw favoriete foto uit als fotovergroting en bestel deze samen met ons houten fotocadeau. Zo heb je binnen mum van tijd een persoonlijk en uniek cadeau. Ook leuk voor de feestdagen!

Duurzaam hout uit Scandinavië
Duurzaamheid vinden wij bij Instawall erg belangrijk. Daarom hebben wij gekozen voor de beste kwaliteit Scandinavisch esdoornhout. Dit hout is duurzaam gekweekt en heeft een  lichte houtstructuur. Leuk om te weten is dat we het hout in Nederland verwerken tot houten fotohouders. Puur ambacht dus!