Create your own

Een Instawall is een persoonlijk kunstwerk en jouw unieke verhaal! Wees creatief en leg jouw mooiste herinneringen vast. Selecteer je mooiste foto’s, voeg eventueel quotes en sfeerbeelden toe en creëer een unieke Instawall die perfect bij jou past.

 • Create Your Own

  Landscape met baklijst

  Regular price
  From €69,99
  Regular price
  Sale price
  From €69,99
  Landscape met baklijst
 • Create Your Own

  Portrait met baklijst

  Regular price
  From €69,99
  Regular price
  Sale price
  From €69,99
  Portrait met baklijst
 • Create Your Own

  Square met baklijst

  Regular price
  From €69,99
  Regular price
  Sale price
  From €69,99
  Square met baklijst
 • Create Your Own

  Landscape met posterframe

  Regular price
  From €29,99
  Regular price
  Sale price
  From €29,99
  Landscape met posterframe
Instawall, maak van je foto's blijvende herinneringen

Maak van je foto’s blijvende herinneringen

Een Instawall is een unieke fotocollage, met jouw favoriete foto’s. Het uploaden van je foto’s is heel eenvoudig. In onze handige tool kun je daarna makkelijk switchen tussen verschillende indelingen en kun je je foto’s makkelijk bewerken. Heb je zelf een creatief idee en wil je iets anders dan onze standaard ontwerpen? In onze nieuwe builder is alles mogelijk en is er geen limiet op je creativiteit! Verwerk je foto’s in een uniek ontwerp en wij zorgen voor de rest. Alle Instawall fotoproducten worden met veel zorg en onder hoge standaarden geproduceerd, zodat je verzekerd bent van een prachtig eindresultaat. 

Gegarandeerd vakmanschap

Kies je voor Instawall, dan kies je voor kwaliteit. Je fotocollage kan worden afgedrukt op aluminium, plexiglas, glas of als poster. Welk materiaal je ook kiest, je bent altijd verzekerd van een perfect resultaat!

Aluminium Instawall

Aluminium Instawall

Laat je mooiste herinneringen afdrukken op een industriële Instawall van aluminium. Niet voor niets ons meest populaire materiaal en populair bij fotografen! Dit komt omdat je foto's mooi contrast en een stoere, matte uitstraling krijgen. Wij printen jouw foto’s met zorg op hoogwaardig aluminium, ook wel dibond genoemd.

Plexiglas Instawall

Plexiglas Instawall

Bij een Instawall fotocollage op plexiglas, veranderen jouw foto's in ware kunstwerken. Het materiaal is namelijk heel sterk en de kleuren zullen niet vervagen. Daarbij geeft de glans een extra dimentie aan de foto’s. Een unieke Instawall fotocollage op plexiglas zorgt ervoor dat jouw foto's het stralende middelpunt aan de wand zijn.

Glas Instawall

Glas Instawall

Een Instawall op plexiglas wordt met een fotografische resolutie geprint, waardoor de afdruk haarscherp is en van hoge kwaliteit. Intense kleuren komen hierdoor echt to leven! Dit materiaal wordt ook veel gebruikt in musea en tovert jouw Instawall om tot een waar kunstwerk, waar de kleuren vanaf spatten.

Maak je Instawall op glas
Poster Instawall

Poster Instawall

Voor de Instawall collage's die worden geprint op een poster, maken we gebruik van de beste kwaliteit papier en een fine art fotoprinter. Hierdoor worden zelfs de meest kleine pixels haarscherp afgedrukt! Door de meest recente printtechnieken, is een perfecte foto afdruk gegarandeerd. Maak je poster fotocollage helemaal af met onze unieke houten ophangsystemen.

Kosteloos ophangsysteem Instawall

Onzichtbaar, maar super sterk

Onze ophangsystemen van hoge kwaliteit zijn de finishing touch van jouw fotoprint. Wij monteren kosteloos een ophangsysteem als je een Instawall fotocollage op aluminium, plexiglas of glas bestelt. 

Maak jouw persoonlijke en unieke Instawall!

Een Instawall maak je zoals jij hem mooi vindt, met of zonder grotere foto’s. In de tool kun je kiezen voor verschillende indelingen - of helemaal los gaan met je eigen ontwerp. Het uploaden van je foto’s is heel eenvoudig. Het maken van een Instawall doe je gemakkelijk online, dus je hoeft geen programma te downloaden en kunt verder werken wanneer het jou uitkomt. Maak jouw fotocollage helemaal uniek! Wil je quotes in de wall? Ook die vind je in de tool. Verder hebben we mooie sfeerfoto’s en grafische afbeeldingen, om jouw Instawall helemaal af te maken. Zo maak je van jouw foto’s een Instawall die perfect bij je past. Je kunt kiezen voor één van onze vier hoogwaardige materialen: aluminium, glas, plexiglas of poster.
Bij elk materiaal kun je kiezen voor een vierkante, staande of liggende foto en voor verschillende formaten. Van klein - voor op dat ene smalle wandje, tot een grote panorama afbeelding voor boven je bank of bed. Alles is mogelijk. Be creative, you are!