Het beste accessoire voor jouw favoriete foto

Met een Instawall foto blokje kun je jouw favoriete foto eenvoudig neerzetten op een kast, vensterbank, of bijvoorbeeld een plank in jouw keuken of woonkamer. Of maak je werkplek persoonlijk, met jouw favoriete herinnering als afdruk op je bureau!

Nu maken
Fotovergroting premium prints met fotoblok beste kwaliteit

De beste kwaliteit voor jouw herinneringen

Eenvoudig te maken en  super makkelijk in gebruik, want je hoeft de print niet op te hangen en kunt deze makkelijk verplaatsen. Zo verlies je favoriete foto’s nooit uit het oog. Het blokje is gemaakt van de mooiste kwaliteit esdoornhout en heeft een tijdloze uitstraling, waardoor alle aandacht naar de foto gaat. Gemaakt met oog voor detail en vakmanschap. En een heleboel liefde!

Fotovergroting premium print met fotoblokje maak elke plek persoonlijk

Maak elke plek die je maar wilt persoonlijk!

Selecteer je mooiste foto en wij garanderen een afdruk van de beste kwaliteit en een tijdloos houten fotoblokje, gemaakt van duurzaam hout. Omdat je het fotoblok direct kunt neerzetten kun je meteen genieten van jouw favoriete foto. Ook perfect als cadeau!

Fotovergroting premium prints met fotoblok duurzaam hout

Doe maar duurzaam

Ons houten fotoblokje is een uniek ontwerp en is gemaakt van de beste kwaliteit Scandinavisch esdoornhout. In Nederland ambachtelijk verwerkt tot deze houten blokjes, waarbij jouw fotoprint fantastisch uitkomt. Het esdoornhout is duurzaam gekweekt en heeft een lichte houtstructuur. De fotoprint wordt gemaakt op de beste kwaliteit aluminium dibond, die je foto een stoere en industriele uitstraling geeft.

Nu maken

Onze houten fotohouder

Met een Instawall foto blokje kun je jouw favoriete foto eenvoudig neerzetten op een kast, vensterbank, of bijvoorbeeld een plank in jouw keuken of woonkamer. Of maak je werkplek persoonlijk, met jouw favoriete herinnering als afdruk op je bureau! Eenvoudig te maken en  super makkelijk in gebruik. 

Geen gaten in de muur!
Je hoeft jouw foto namelijk niet op te hangen en je kunt daardoor het fotoblok makkelijk verplaatsen. Zo verlies je favoriete foto’s nooit uit het oog. Het blokje is gemaakt van de mooiste kwaliteit esdoornhout en heeft een tijdloze uitstraling, waardoor alle aandacht naar de foto gaat! 

Fotocadeau
Een houten fotohouder is niet alleen leuk om zelf in huis te hebben, maar ook om cadeau te geven. Print jouw favoriete foto uit als fotovergroting en bestel deze samen met ons houten fotocadeau. Zo heb je binnen mum van tijd een persoonlijk en uniek cadeau. Ook leuk voor de feestdagen!

Duurzaam hout uit Scandinavië
Duurzaamheid vinden wij bij Instawall erg belangrijk. Daarom hebben wij gekozen voor de beste kwaliteit Scandinavisch esdoornhout. Dit hout is duurzaam gekweekt en heeft een  lichte houtstructuur. Leuk om te weten is dat we het hout in Nederland verwerken tot houten fotohouders. Puur ambacht dus!