Ontdek op welk materiaal jouw fotovergroting het beste tot z’n recht komt

En wat je ook kiest, kwaliteit is gegarandeerd!

Fotovergroting Premium Fotoprints

Laat je favoriete foto groot door ons afdrukken

Je favoriete foto verdient een mooie plek aan de wand. Met een fotovergroting van Instawall weet je zeker dat je indruk maakt! Door het vergroten van een persoonlijke foto, maak je een unieke wanddecoratie die niemand heeft. En welk materiaal je ook kiest, wij zorgen ervoor dat de foto in perfecte kwaliteit wordt geprint, zodat het straks bij jou aan de muur dé eye-catcher is. 

 • Create Your Own

  Landscape met baklijst

  Regular price
  From €69,99
  Regular price
  Sale price
  From €69,99
  Landscape met baklijst
 • Create Your Own

  Portrait met baklijst

  Regular price
  From €69,99
  Regular price
  Sale price
  From €69,99
  Portrait met baklijst
 • Create Your Own

  Square met baklijst

  Regular price
  From €69,99
  Regular price
  Sale price
  From €69,99
  Square met baklijst
 • Create Your Own

  Landscape met posterframe

  Regular price
  From €29,99
  Regular price
  Sale price
  From €29,99
  Landscape met posterframe
Fotovergroting op Aluminium

Fotovergroting op aluminium

Ons meest populaire materiaal! Zwart/wit foto’s krijgen namelijk mooi contrast en kleuren spatten van de muur. Én het favoriete materiaal van fotografen, vooral vanwege de matte afwerking. Met aluminium weet je zeker dat jouw fotoprint een professionele uitstraling krijgt!

Fotovergroting premium prints plexiglas

Fotovergroting op plexiglas

Met een print op plexiglas kies je voor topkwaliteit. Het materiaal is namelijk heel sterk en de kleuren zullen niet vervagen. Daarbij geeft de glans een extra dimentie aan de foto’s. Met plexiglas tover je dus jouw mooiste foto’s om in ware kunstwerken.

Fotovergroting premium prints glas

Fotovergroting op glas

Als je kiest voor een print op glas, zullen de kleuren van jouw ontwerp echt tot leven komen, doordat het materiaal diepte geeft aan de foto’s. En de kleuren zijn heel intens! Het is niet voor niets dat dit materiaal vaak wordt gebruikt in musea.

Fotovergroting premium prints poster

Fotovergroting op poster

Voor onze posters maken we gebruik van de beste kwaliteit papier en een fine art printer, die zelfs de meest kleine pixels haarscherp kan afdrukken. Door het gebruik van de meest recente printtechnieken, is een perfecte foto afdruk gegarandeerd.

Vakmanschap aan de muur

Alle prints op aluminium, plexiglas en glas worden geleverd inclusief gratis ophangsysteem van hoogwaardige kwaliteit. 

Fotovergroting premium print in houten fotoblokje

Fotovergroting in houten blokje

Met een Instawall foto blokje kun je jouw favoriete foto eenvoudig neerzetten op een kast, vensterbank, of bijvoorbeeld een plank in jouw keuken of woonkamer. Of maak je werkplek persoonlijk, met jouw favoriete herinnering als afdruk op je bureau! Eenvoudig te maken en  super makkelijk in gebruik, want je hoeft de print niet op te hangen en kunt deze makkelijk verplaatsen. Zo verlies je favoriete foto’s nooit uit het oog. Het blokje is gemaakt van de mooiste kwaliteit esdoornhout en heeft een tijdloze uitstraling, waardoor alle aandacht naar de foto gaat! Ook perfect als cadeau.

Upload jouw favoriete foto

Verlies je favoriete foto's nooit uit het oog

Met een fotovergroting van Instawall weet je zeker dat je indruk maakt! Laat je foto printen op aluminium, glas, plexiglas of maak er een poster van. Welk materiaal je ook kiest, je foto’s zien er altijd fantastisch uit. 

Fotovergroting op aluminium
Aluminium, ook wel dibond genoemd, is een prachtig materiaal voor jouw foto vergroting. Een foto op aluminium heeft een professionele strakke uitstraling en past daardoor perfect in een modern interieur. Aluminium is een zeer sterk en duurzaam materiaal en is bestand tegen zonlicht. 


Fotovergroting op plexiglas 
Wil je jouw fotovergroting een extra dimensie geven? Kies dan voor een foto op plexiglas. Het licht spiegelende effect van plexiglas maakt jouw fotovergroting écht de eye-catcher aan de wand. 

Fotovergroting op glas
Een fotovergroting op glas laat de kleuren van jouw foto het beste tot leven komen. Het diamantglas heeft een prachtige glanzende afwerking en wordt niet voor niets vaak gebruikt in musea. 

Fotovergroting als poster
Voor onze fotoposters gebruiken we topkwaliteit papier met een matte uitstraling.  De prints worden gemaakt met een fine art printer, die zelf de meest kleine pixels haarscherp kan afdrukken. Hiermee maken we van jouw fotovergroting als poster een echt kunstwerk. 

Gratis ophangsysteem
De fotovergrotingen op aluminium, plexiglas en glas worden geleverd inclusief gratis ophangsysteem. Zo weet je zeker dat jouw unieke fotoprint prachtig strak tegen de wand hangt.
Als je een poster bestelt, kun je eenvoudig een los houten ophangsysteem bestellen. Handgemaakt in Nederland, van de beste kwaliteit hout. 

Van groot tot klein
Bij Instawall bepaal je zelf het formaat van jouw foto vergroting. Zo kun je ervoor kiezen om jouw foto extra groot te laten afdrukken of juist meerdere kleine foto’s te combineren.
Lees hier meer over de verschillende formaten. 

Mogen we het inlijsten?
Een fotovergroting in baklijst maakt het plaatje helemaal compleet. Wij maken alle baklijsten helemaal op maat, waardoor we altijd een passende lijst voor jouw foto hebben. De baklijsten voor een fotovergroting zijn verkrijgbaar in zwart of licht hout.