Talk about your brand

Share information about your brand with your customers. Describe a product, make announcements, or welcome customers to your store.

Button label

Fotoboek | Instawall | Bundel je favoriete foto's

Ga aan de slag met een Instawall fotoboek

Je mooiste foto’s verdienen het om bewaard te worden in een fotoboek. Bij Instawall kun je eenvoudig zelf een fotoalbum samenstellen. De Instawall fotoalbums worden geprint op mat, 200-grams papier voor fotoboeken. 

De harde kaft die je zelf kunt samenstellen, zorgt voor een luxe uitstraling en onze fotoboeken hebben prachtige visuele ontwerpen. Het maken doe je eenvoudig in onze tool, dus je hoeft geen programma te downloaden en kunt je project gewoon tussentijds online opslaan. Zo kan je jouw fotoboek afronden op een moment dat het jou het beste uitkomt. 

Welk formaat fotoboek moet ik kiezen?

Bij Instawall kun je kiezen uit twee formaten fotoboeken; namelijk medium en large. Het medium fotoalbum is 21 x 21 centimeter en het large fotoboek is 30 x 30 centimeter. In het large fotoboek komen je foto’s extra mooi uit, waar het medium fotoboek weer net wat makkelijker op te bergen is. 

Hoe stel ik een fotoalbum bij Instawall samen?

Wij geloven in de eenvoud van het maken. Je hoeft geen programma te downloaden om je fotoboeken te maken en je kunt het project tussentijds gewoon online opslaan. Geloof ons, het maken van je fotoboek gaat sneller dan je denkt.

Daarnaast helpen wij jou graag bij het samenstellen van beelden. Kies bijvoorbeeld voor een van de vaste ontwerpen in de online tool en laat jouw foto’s automatisch invullen of kies zelf voor de indeling. Mocht je toch liever persoonlijk advies nodig hebben bij het maken van jouw creatie, dan staat ons team graag voor je klaar!