Binnenkijken tussen de planten en pasteltinten in Brugge

Kig indenfor blandt planter og pastelfarver i Brugge

Ja, du kan godt se det! Der er en ny dreng i byen! Fra nu af vil vi lejlighedsvis tage et kig på forskellige inspirerende interiører. Fra boho chic til industrielt og fra romantisk til skandinavisk, men de har alle én ting til fælles: de er alle stolte ejere af en Instawall! Vi starter det første indblik i Brugge, hos Jolien fra @brugshuisje.

Allerede som lille pige havde hun travlt med at børste sit soveværelse og ændre indretningen, men siden hun opdagede indretningskonti på Instagram, har hun været ustoppelig: Jolien Keereman (26) styler op i sin hyggelige lejelejlighed. Under navnet @brugshuisje deler hun hver dag nye billeder af sit søde interiør.

Valg

Det var noget af en søgen at finde hendes ideelle lejebolig, for a) det skulle være en, hun kunne indrette efter sin smag, b) være fotogen og c) have et trægulv. Jolien: ,,Det krævede en del søgen, men udholdenhed vinder dagen! I januar sidste år var tiden endelig inde. Endelig kunne jeg indrette mit eget sted, som jeg havde lyst til.

Keuken brugshuisje

Det første, man lægger mærke til i Joliens hus, er de bløde farver. Min indretning indeholder skandinaviske nuancer, men især en masse farver. Det giver det en legende fornemmelse. Pastelrosa og mint er de vigtigste nuancer i mit interiør. Forresten var min første soveværelsesfarve også lyserød. Derefter afskrev jeg farven i et par år, men nu er jeg stor fan igen!

Woonkamer met planten

Derudover må grøn bestemt heller ikke mangle i hendes hjem. ,,Gennem inspiration på Instagram har jeg fået en ny hobby: planter! Jeg nød virkelig at se alle de smukke stueplanter i forskellige interiører, hvilket fik mig til at købe flere og flere. Blandt andet en Monstera, Dotted Begonia og Calatheas, som lyser op i mit hjem. Jeg kunne virkelig ikke leve uden dem nu!''

Kærlighed til lys

Stuen/spisestuen er Joliens yndlingssted i huset. "På grund af de høje vægge med høje vinduer både foran og bagved er der meget lys i dette rum. Det får pastel- og træfarverne til at stå smukt frem, og mine planter overlever uden de store problemer ;)". Desuden bliver hun aldrig træt af dette rum. "Jeg elsker trægulvet, og jeg bliver ved med at omdekorere i dette rum. Tingene bliver hele tiden flyttet rundt, så man kan sige, at jeg kan holde mig selv beskæftiget her. Jeg elsker også at være i dette rum, selv oprydning og rengøring gør jeg her med glæde, haha ;)

Foto Instawall boven de eettafel

Pensler og killinger

Hvis du tror, at Jolien har fået sine møbler direkte fra butikken, tager du fejl. Jeg prøver at gøre det selv fra tid til anden. For eksempel har jeg købt flere brugte stole billigt og givet dem en glad farve. Det malede skab passer også godt ind i min indretning.

Interieur brugshuisjes met kittens

Udover pastelfarverne tilføjer hendes katte også et personligt præg til Joliens interiør. "Med deres konstante tilstedeværelse hører de bare til der. Det er derfor, man jævnligt ser dem på min Instagram-konto, og jeg har et par billeder af dem hængende i mit hjem".

Billede purrrfect

Hendes pelsede venner var derfor et af udgangspunkterne for at skabe hendes Instawall. ,,Først fandt jeg ud af, hvilken slags billeder jeg ville have på den. Det var ikke så svært: katte, rejsebilleder, interiør, citater og planter. Så gav jeg nogle billeder et lyserødt skær. Takket være denne farveenhed danner alle billederne en helhed og passer perfekt ind i mit interiør. Til sidst brugte jeg lidt tid på at finde det rigtige arrangement i gitteret, et voilà!

Kleurrijke foto Instawall brugshuisje

,,Jeg er meget tilfreds med resultatet! Den Instawall aluminium M passer perfekt ind i min indretning. Farverne er perfekte! På grund af dette kan Instawall placeres overalt i huset og får regelmæssigt et nyt sted i huset.

Kærlig hilsen, team Instawall